Ostoskorisi on tässä!

Doro Secure 580

Helppokäyttöinen selkopuhelin jossa neljä muistipaikkaa (A, B, C ja D -näppäimet). Ei enää soittoja väärään numeroon tai numeroiden muistamista. Kirjoita henkilön nimi puhelimeen näppäimen viereen (tai miksipä ei pieni valokuva), niin puhelimen käyttäjä muistaa minkä näppäimen takaa kenenkin numero on!

Doro Secure 580 taustapuolella on kätevä avunpyyntöpainike, joka välittää pyynnön ensin tekstiviestinä kaikille sen taakse ohjemoituihin numeroihin ja aloittaa sitten soittokierroksen kunnes avunpyyntöön vastataan. Avunpyyntöviestiin saa myös GPS-paikkatiedon, jotta tiedetään missä puhelimen käyttäjä on! Puhelimessa on lisäksi kaiutinpuhelintoiminto, jolloin puhelinta ei tarvitse edes pitää korvalla.

Puhelimen automaattinen vastaus on myös todella kätevä, siinä puhelimen saa automaattisesti avaamaan puheyhteyden (kaiutintilaan) kun yhteystietoluetteloon tallennettu henkilö soittaa. Hyvä kun puhelimen käyttäjä ei jostain syystä vastaa, niin soittaja saa kuitenkin yhteyden auki!

Erinomaisia ominaisuuksia on vaikka kuinka ja voitkin tutustua niihin jo ennakkoon avaamalla Doro Secure 580 suomenkielisen käyttöohjeen tästä.

Puhelimen ja näppäinten muotoilussa on huomioitu ikäihmisen mahdollisesti heikentynyt käsimotoriikka ja puhelimen pinnat on käsitelty sellaisiksi, että puhelinta on helppo käsitellä. Lisäksi nyt myytävässä erässä myyntipakkaukseen kuuluu erittäin käytännöllinen latausteline. Tämän ansiosta latauspistoketta ei tarvitse tähtäillä puhelimeen, riittää kun sijoittaa puhelimen telineeseen päivän päätteeksi!

Mitat: 127 x 56 x 15 mm
Paino: 100 grammaa
Valmiusaika: 350 tuntia (2 viikkoa)
Puheaika: jopa 10 tuntia
Soittoäänen voimakkuus: jopa 87 dB(A)
Värinähälytys: Kyllä
Kolmitaajuus GSM900/1800/1900
3G-taajuudet: 900/2100 Takuu: 12kk
Toimitusaika 3-4vrk.
Tarkemmat tiedot: (PDF-esite)

Myntipakkaukseen kuuluu selkeä suomenkielinen käyttöopas, puhelin, verkkolaturi ja nyt myytävässä erässä myös latausteline.

(doro580gsm)

Doro Secure 580

Nyt kaupan päälle latausteline!

 Paras hinta!
Hinta: 165,00€
Tilausmäärä:

Katso myös nämä tarvikkeet Turvapuhelin puhelimeen